sobota 22. března 2008

Vyhlášení soutěží !!!

Výherci ze všech dosavadních blogových soutěží (ještě i z léta a podzimu) jsou následující: Luke, lemur, Jancll, Maruška a Mártin. Všem, kteří se zúčastnili děkuji a těm, co nevyhráli nic přeji více štěstí do dalších soutěží o další jistě hodnotné ceny. ...a ti, kteří se nezúčastnili tak můžou akorát litovat, zpytovat svědomí a příště se snažit.

Luke napsal jako jediný (i přes zprvu avizovaný zájem) prázdninovou historku. Teda aspoň já jsem si to tak přebral. Vyhrává tedy hodnotnou cenu, pobyt v Seville na přelomu června a července. Doprava hrazena není.

Lemur vyhrál v anketě o nejsměšnější zvíře ZOO Lešná. Bude odměněn výsměchem při další návštěvě Lešné někdy v létě.

Jancll témeř správně spočítal v článku Na brigádě úryvky z textů Mňágy a Žďorp (celkem 35 citací z 33 písní) a vyhrává tak telefonní čísla 16 středoškolaček z Benešova.

Maruška byla nejúspešnější v hádání nesprávných informací v článku o Seville. Všechny 3 mýlky (Flamenco, Plaza de America, Giralda) totiž neuhodl nikdo. Vítěz této soutěže obdrží pusu.

Mártin byl nejblíže pravdy v zatím poslední soutěži o uhádnutí nápisu na značce. Správné odpovědi „Curva muy peligrosa“ se přiblížil nejvíce a vyhrává tak španělské pivo, na které ho pozvu hned dneska večer, protože zrovna přijel na návštěvu s dalšíma 4 lidma (nemusím tahat pivo letadlem domů, super).


2 komentáře:

Lu řekl(a)...

Mein Gott!

maruška řekl(a)...

a kdy tu cenu dostanu?