neděle 3. února 2008

Z domu

Tak já du spat, protože ráno vstávám a jedu Zlín - Praha - Barcelona - Sevilla. Takže další příspěvek už bude snad konečně Erasmákový z nejteplejšího místa Evropy. Koleno odtéká, chodit už docela můžu, teplota způsobená asi cestovní horečkou už taky trochu ustupuje, no těším se. Asi.

Snad nebude mít vlak obvyklé dvouhodinové zpoždění, snad se neztratím na žádném letišti, snad najdem hostel, který ani nevím kde je a snad neomdlím v letadle, protože se chci dívat z okýnka. Jsem totiž, protože nepočítám vyhlídkový let na den dětí v roce 1988 z Holešova do Holešova, letadlem ještě neletěl. Takže to bude taková premiéra.

No a všem, se kterýma jsem se nerozloučil, to znamená všichni kromě Žanety :) , se omluvuju a těším se až se se všema přivítám.

Tak teda zatím snad. Teda zdar.

8 komentářů:

Jancll řekl(a)...

Preju stastnou a bezpecnou cestu a tesim se na supa zazitky ze Sevilly! Pome Nitra!

Anonymní řekl(a)...

Hej, to jsme se možná v '88 potkali. Absolvoval jsem tenkrát s rodiči stejnou trasu!!! Jinak teda držím palce, Lávo.;-)

Mejla řekl(a)...

Dobre dojed, casto pis a ve zdravi se vrat. Snad te tam budou mit tak radi jako my tady. Chao Lavi ;)

Jancll řekl(a)...

Tak co? Uz jsi tam? Jake to tam je? POME NITRA!

Lu řekl(a)...

bon voyage

Anonymní řekl(a)...

Lavi, ty ses nám tam ztratil?:(

Jancll řekl(a)...

Mozna to bude znit trochu sobecky -- ale ja jsem se tu nasel :). Do riti, co se stalo prave pred chvili (mimochodem ted je 5:51 mistniho casu), to je proste nehorazne! Ja rockuju! Hurray -- a ted jdu spat. Lavi -- co je s tebou?

Lavi řekl(a)...

No ja se teda zatim hodne hledam :oD.. chodim v horku po Seville a v parku sednu a sprtam. Jinak vcera jsme se koupali v moru ...ale o tom az jindy, aj s fotkama... Jano, preju ti to nachazeni ;o)